•  

     Door de ogen van

     jeugdtrainer Wil Luijten.    Ik ben 66 jaar en vind dat vrijwilligers van groot belang zijn voor een vereniging  en dat is de reden dat ik sinds twee jaar vrijwilliger ben voor 2 uur per week. Ik kreeg de mogelijkheid om op voetbalgebied mijn steentje bij te dragen en ben daarom op woensdagmiddag de allerkleinste jeugd tot en met 8 jaar  gaan trainen.

    Waarom? Ik vind het leuk om je eigen kennis en vaardigheden over te brengen op beginnende voetballertjes. Iedere week zie ik het plezier wat deze voetballertjes hebben en daarvan deel uit maken, vind ik fantastisch.

    Het is ontzettend leuk werk om andere te helpen door iets goeds te voor de vereniging. Ik heb jaren in het bestuur gezeten bij TSC zowel jeugd- en hoofdbestuur en dat gaf iedere keer voldoening. Vrijwilligers zijn zo belangrijk voor een vereniging, zonder vrijwilligers is het geen doen om een vereniging als TSC te leiden. Dus wordt vrijwilliger van deze mooie vereniging. Probeer vrijwilligerswerk te zien als een promotie voor de vereniging, probeer elkaar te helpen waar nodig en zo goed mogelijk. Fouten maken is niet erg, fouten toegeven is niet erg maar fouten samen oplossen is het beste wat je samen kan doen.

    Van twijfel is nog nooit iemand blij geworden. Probeer het gewoon. Geef positieve energie en merkt vanzelf wat je ervoor terugkrijgt.    Uitgangspunt is dat iedereen iets doet voor de vereniging.

       https://www.vvtsc.nl/vrijwilligerswerk-bij-tsc-beleid/          Bezoek ook www.facebook.com en like de pagina