• Word vrijwilliger bij uw voetbalclub TSC.
  27 mrt 2019
 •  

   

  Vrijwilligerscoördinator vertelt,

  een aantal vrijwilligers zijn al betrokken bij het uitvoeren van de diverse taken, maar uitbreiding is wenselijk en noodzakelijk, daarom is TSC is op zoek naar nieuwe vrijwilligers want om de vereniging in de huidige vorm te laten bestaan  zijn vrijwilligers onmisbaar.

  Het is niet alleen het onderhouden van velden. Er komt veel meer bij kijken. Denk alleen al aan het schoonhouden van kleedkamers, kantine  etc. De mensen in de keuken, achter de bar. Bezetting van het wedstrijdsecretariaat in de weekenden. De kaartjes en lotenverkoop op zondag bij thuiswedstrijden. Het bijhouden van de TSC website. Het lijnen van de velden, afvoer en sorteren afval. Bestellen en regelen drank en horeca aangelegenheden.

  En ga zo maar door. Dat betekent dus ook dat er altijd wel vrijwilligers werk bij zit waarvoor je de juiste persoon zou kunnen zijn. Je kunt zelf aangeven wat je leuk zou vinden om te doen, hoe en wanneer kan altijd in goed overleg.  Het werken samen met een groep andere vrijwilligers maakt het alleen maar leuker. TSC verzorgt de randvoorwaarden geweldig.

  Op vrijdag zijn er zo’n 6 vrijwilligers met allerlei taken bezig zoals onderhoud en voorbereiding voor het weekend. TSC biedt ze dan ook een uitgebreide lunch aan, heel veel gezelligheid, vriendschap en plezier.

  Je bent nooit gebonden aan een bepaalde dag. In goed overleg is er heel veel mogelijk, elke dag van de week is er wel iets te doen.

  Advies is, loop  eens een keertje mee, kijk wat een vrijwilliger zoal doet, geef aan wat je leuk vindt. Van twijfel is nog nooit iemand blij geworden. Probeer het gewoon. Geef positieve energie en merkt vanzelf wat je ervoor terugkrijgt. 

   

   Voor meer informatie: secretaris@vvtsc.nl

   

   

   

  Scroll naar beneden, daar staan de verhalen van de vrijwilligers en de hulpvragen waarvoor de vereniging nog vrijwilligers zoekt.

  Door de ogen van......... en de hulpvragen.