• “Vrijdagvrijwilligers” TSC in het zonnetje gezet
  29 nov 2020
 • Nadat Sint en Piet afgelopen woensdag de voetballertjes hadden verrast met een bezoek aan het sportcomplex van TSC en leuke cadeautjes hadden gegeven was het nu de beurt aan “De Vrijdagclub”. Deze club echte TSC’ers zijn ELKE vrijdag aanwezig om te zorgen dat het sportcomplex er picobello bij ligt. Daarnaast doen ze allemaal nog vele andere taken op de andere dagen van de week zoals elke avond weer zorgen voor alle materialen die nodig zijn voor alle teams om te kunnen trainen. En als (buiten coronatijd) alle spelers lekker gedoucht hebben, zijn zij nog een tijd bezig om alle kleedlokalen weer spik en span achter te laten zodat de volgende dag een nieuwe groep spelers weer gebruik kan maken van schone kleedkamers.

  Dankzij deze  vrijwilligers kan de vereniging blijven bestaan en draaien en blijft TSC de leukste en gezelligste club van Oosterhout.

  Als blijk van waardering hebben deze vrijwilligers afgelopen vrijdag een kleine attentie gehad in de vorm van een TSC bidon gevuld met wat lekkers aangevuld met een heerlijke chocolade letter. Want al die calorieen die eraf worden gewerkt moeten er natuurlijk ook weer bij worden gegeten……

  Helaas konden Sint en Piet niet alle vrijwilligers bedanken. Via deze weg daarom ook een ode aan alle andere vrijwilligers die maken dat TSC de club is en blijft die het moet zijn; namelijk De Trots van Oosterhout!!

  Bijgevoegd op de foto’s het uitreiken van de attentie door Adrie van Arendonk.