• Beste leden,

  Ik stop tijdelijk, per direct als voorzitter van v.v. TSC. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking het afgelopen jaar. Momenteel zal het bestuur opzoek gaan naar een interim voorzitter welke mijn taken zal overnemen.

  Wegens omstandigheden heb ik besloten dat de functie als voorzitter van V.V TSC niet langer past in mijn huidige leven. Soms komt er iets onverwachts in je leven en maak je de balans op en kijk je naar wat belangrijk is voor jou als persoon. Afgelopen winter is zo’n moment geweest voor mijn gezin en mij. Nadat wij werden geconfronteerd met de ernstige ziekte van onze oudste zoon heb ik aan andere dingen mijn prioriteit moeten geven, hierdoor vindt ik zelf dat ik mij nu niet voor de volle 100% in kan zetten voor TSC.

  Tijdens de bestuursvergadering van 27 juni heb ik de overige bestuursleden op de hoogte gebracht van mijn besluit. De keuze om tijdelijk te stoppen als voorzitter voelt dubbel. Ik weet dat vv TSC bij het bestuur in goede handen is en dat maakt het makkelijker om deze wel overwogen beslissing te nemen. Wanneer het met Owen weer de betere kant op gaat en ik mijn focus  weer voor een volle 100% kan richten op TSC,  treed ik met goed vinden van de rest van het bestuur op dat moment weer graag vol overgaven terug in mijn functie als voorzitter.

  Ik wil iedereen bedanken die mijn familie de laatste tijd enorm heeft gesteund met een positieve noot.  Waar wij heel veel steun uit halen.

  Met sportieve groet,

  Adrie van Arendonk