• Beste TSC-ers,

  Op donderdag 27 juni as. organiseert TSC een Buitengewone Ledenvergadering. Aanleiding voor dit besluit is het voornemen om met het zondag standaard elftal over te stappen van speeldag (van zondag naar zaterdag).

  We zien de laatste jaren de landelijke trend dat veel standaardteams overstappen van zondag naar zaterdag. In de praktijk zien we ook dat TSC zondag-1 regelmatig op zaterdag moet spelen. Steeds meer clubs in de regio maken de overstap, TSC kan uiteindelijk niet achterblijven en we willen ons dan ook vóór 1 september as. inschrijven op zaterdag zodat we in seizoen 2025-2026 kunnen overstappen.

  Een overstap biedt een aantal voordelen maar ook uitdagingen. Zo is er op zaterdag meer publiek op de accommodatie maar zullen we ook moeten zorgen voor meer inzet van onze vrijwilligers en goede bespeelbaarheid van het hoofdveld.

  Op de BLV zal iedereen de gelegenheid krijgen om standpunten uit te wisselen en zich uit te spreken over zijn of haar voorkeur. Na deze discussieronde zullen we overgaan tot stemming.

  Ingekomen stukken kunnen tot uiterlijk donderdag 20 juni worden gemaild naar secretaris@vvtsc.nl

  We hopen jullie te mogen verwelkomen op donderdag 27 juni.

  Inloop 20:00 uur en aanvang vergadering 20:30 uur.

  Met sportieve groet,

  Namens het bestuur van vv TSC,

  Rinze Jaspers, voorzitter.

   

  Klik hier voor de agenda

  Andere belangrijke bestanden kun je hier vinden:
  Volmacht 2024

  Volmacht wettelijke vertegenwoordiger