• TSC Voetbalclinics 3 en 10 april (jeugd tot en met 12 jaar)
  11 apr 2021
 •  

  De afgelopen twee zaterdagen stonden in het teken van de jongste jeugd van TSC (tot 12 jaar) en in voetbal geïnteresseerde Oosterhoutse jongens en meisjes. Om de Oosterhoutse jeugd te laten zien wat voor een mooie vereniging TSC is, hebben we open voetbalclinics georganiseerd, waarvoor geïnteresseerde voetballertjes zich konden inschrijven en TSC spelertjes vriendjes en vriendinnetjes mochten meenemen.

  Wat begon als clinics om nieuwe leden te werven, groeide al snel uit tot twee supertoffe en goed georganiseerde voetbalclinics. Met het stimuleringsbudget van de KNVB hebben we leuke voetbalspelen gehuurd zoals een voetbalflipper, voetbalsjoelen en een schietschijf. Gecombineerd met smartgoals, een dribbel parcours, afwerkvormen, partij- en trapvormen, goalshots, een 1 tegen 1 vorm en natuurlijk de voetbalboarding werd het een waar spektakel. 

  In totaal hebben er rond de 40 kinderen, die nog geen lid zijn van TSC, in groepen gemixt met de TSC voetballertjes deelgenomen aan de voetbalclinics. Op de ene helft van het veld hebben de JO7/JO8/JO9 teams en op de andere helft de JO10/JO11/JO12 teams getraind, waarbij jongens en meiden, spelers van selectie- en niet selectie teams lekker door elkaar gemixt zijn en ze zich met elkaar op een leuke en sportieve manier konden vermaken. Verdeeld over de twee zaterdagen hebben dan ook zo'n 200 kinderen kunnen genieten van hele leuke- maar ook uitdagende trainingen.

  Dit soort clinics kunnen niet georganiseerd worden zonder onze TSC vrijwilligers. Zo hebben een flink aantal (selectie-)trainers, de TSC Voetbalschool-trainers, ouders en terreinbeheerders van TSC zich aangemeld om de clinics te verzorgen en mee te helpen! Het leverde een mooie samenwerking op, die heeft geleid tot een leuke kennismaking met TSC in het algemeen en TSC voetbal voor de kinderen, die nog geen lid zijn van TSC, in het bijzonder. Al met al zijn het twee superleuke middagen voor de jeugdige (TSC) voetballertjes geweest.

  Mocht u uw zoon of dochter ook eens kennis willen laten maken met voetballen bij TSC, de Trots van Oosterhout, dan kunt u contact met TSC coördinator Kitty Marijnissen opnemen via het e-mailadres acjo7-10@vvtsc.nl of uw zoon of dochter direct inschrijven via het inschrijfformulier op deze website: [klik hier].