•  

   

   

  TSC heeft al de beste jeugdopleiding in Breda en omstreken en haar eerste jeugdteams spelen in de hogere regionen van het prestatievoetbal en gaat haar jeugdopleiding verder uitbreiden om de kwaliteiten van haar spelers en speelsters nog verder te verbeteren.
   
  De TSC jeugdopleiding behoort al structureel tot de top 100 van Nederlandse opleidingsclubs behoort. TSC bezet de 56e plaats van de 2500+ voetbalverenigingen in Nederland, en daarmee laten zij verenigingen als Unitas'30 als 77e, Baronie als 92e en JEKA als 183 (ver) achter zich in de regio Breda. Geen van de andere Oosterhoutse verenigingen is in de gepubliceerde top 200 terug te vinden.
   
  In 2 blokken van 12 weken, 1 blok vóór en 1 blok ná de winterstop, zullen ervaren trainers onder leiding van een zeer ervaren en gediplomeerde trainingscoördinator op vrijdag trainingen geven volgens het voetbaltechnisch plan van TSC (aanvallen, verdedigen en omschakelen). De doelstelling van de voetbalschool is om de voetbalvaardigheden van al onze TSC jongens en meisjes te verbeteren zonder te werken met talentenpools, selectieteams of anderszins onderscheid te maken: de TSC voetbalschool is de betaalbare aanvulling op de mooie jeugdopleiding van TSC.
   
  De voetbalschool is gericht op alle jongens en meisjes in de leeftijdsgroepen van O7 tot en met O15.
   
  In de maand mei zal er proefgedraaid gaan worden en worden er enkele proeftrainingen gegeven. Meer informatie over deze proeftrainingen en de start van de voetbalschool zal te zijner tijd worden bekend gemaakt via de TSC website en de Facebookpagina van TSC. U kunt zich, door nu een email te sturen naar voetbalschool@vvtsc.nl, alvast aanmelden om de informatie over de activiteiten van de voetbalschool als eerste te kunnen ontvangen.