• TSC-selectie seizoen 2020/21 krijgt vorm (update 26/4)
  24 apr 2020
 • Nu er duidelijkheid is dat de competities niet meer worden hervat kunnen alle ogen worden gericht op het nieuwe seizoen. Rekening houdende met alle beperkingen en richtlijnen zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in volle gang. Hierbij een overzicht van de laatste ontwikkelingen. 

  Na de aanstellingen van de technische staf voor de senioren selectie is kort daaropvolgend overeenstemming bereikt Angelo Ernst en Patrick van Helvoirt als trainers van de JO19-1. Daarnaast blijft de ervaren keeperstrainer Ton van Rijen aan en hij zal de keepers van deze elftallen gaan trainen en begeleiden. Goed nieuws dat deze functies zijn ingevuld en hierdoor de doorstroming van jeugd naar senioren gewaarborgd blijft.

  Natuurlijk wordt de staf gecompleteerd met verzorgers, assistent-scheidsrechters en teammanagers. Daarover later meer, maar er zullen veel bekende gezichten actief zijn in het nieuwe seizoen.

  Ook contouren van de nieuwe selectie zijn steeds beter zichtbaar. Na gesprekken met de nieuwe staf blijft de huidige selectie vrijwel volledig bij elkaar. De spelers gaan graag de uitdaging aan om komend seizoen hoge ogen te gooien in de competities. We zijn blij met het vertrouwen van de spelersgroep. 

  Daarnaast zijn we erg blij dat we wederom kunnen putten uit talentvolle jongens vanuit de JO19 selectie. Het bewijst dat de TSC-jeugdopleiding, met zijn 56e plaats in top 200 van Nederland (+2500 clubs!!), een grote kweekvijver is voor de selectie. Het jarenlang met plezier spelen op een hoog niveau in de jeugd maakt dat spelers graag bij TSC willen blijven spelen. Ongeveer 10 jeugdige talenten maken de overstap naar seniorenselectie, daar mogen we als club trots op zijn. 

  Daarnaast blijft TSC ook aantrekkelijk voor spelers uit de regio. Dit zijn jongens die na jaren weer terugkeren of graag bij TSC willen komen voetballen. Op dit moment is duidelijk dat de volgende spelers de selectie komen versterken:

  • Jurensley Dorand, 24 jaar (vorige clubs:TSC, NAC-jeugd, Feyenoord-jeugd, Baronie en Pelikaan)
  • Paul van Zon, 29 jaar (vorige clubs Dongen, ONI)
  • Tom Rijvers, 22 jaar (vorige club SCO)

  Update (24/4/2020):

  • Bryan van Rijswijk, 19 jaar (vorige club Neerlandia)

  Update (26/4/2020)

  • Yeswendum Gire, 30 jaar. (Vorige clubs Dongen, vvo, Almkerk, ONI)

  Updates m.b.t. selectie zullen we via deze site vermelden.

  TC senioren.