• De 2e klasse wordt opnieuw een grote uitdaging!

  Wat kan het weer een heel mooi en spannend seizoen gaan worden. Opnieuw speelt TSC van alle Oosterhoutse clubs weer het hoogst komend seizoen. Zo goed als zeker te danken aan de uitstekende jeugdopleiding de laatste jaren. Dan is een logisch gevolg ook, dat de betere en talentvollere jeugd bij een club als TSC wil en blijft voetballen.

  Helaas de anderen die het niet net aan kunnen of het niveau niet halen, vertrekken dan naar andere clubs die één of twéé niveaus lager spelen. Geen probleem als ze gerijpt zijn en ervaring op hebben gedaan zijn ze altijd weer opnieuw welkom bij de club aan de Warandelaan. En ze komen terug, vroeg of laat kruipt het bloed waar het niet gaan kan, dat heeft de ervaring de laatste jaren wel geleerd.

  De 2e klasse met heel spannende derby’s is en blijft een heel leuke uitdaging. Daar waar we vorig seizoen ook al in de 2e klasse speelde en hard moesten knokken om uit de degradatie hoek te blijven. Gelukkig had het er wel alle schijn van dat TSC het zou gaan redden op het einde. Helaas hebben we dat niet kunnen mee maken omdat het Coronavirus een grote spelbreker bleek te worden. Nu zijn alle ogen weer gericht op het nieuwe seizoen.

  TSC en ook de andere clubs zijn volop in training en bereiden zich voor op een prachtige competitie die er aan zit te komen. TSC heeft inmiddels heel veel eigen jeugd laten doorstromen en met de mix van een paar nieuwelingen zou TSC deze keer wel eens een leuke strijd aan kunnen gaan. Clubs als Rijen, Beek Vooruit, Madese Boys en JEKA kijken nu alweer uit naar de ontmoetingen met TSC.

  Intussen heeft de vrijdagploeg met uitstekende vrijwilligers weer bergen werk verzet om het sportpark er weer spik en span uit te laten zien. Ook het bestuur heeft achter de schermen niet stil gezeten, maar helaas zie je van hun, het verzette werk meestal niet direct. Je gaat het meestal pas merken in het lopende seizoen als er weer van alles goed geregeld is en de financiën ook weer op orde zijn. Ook zal de kantine op korte termijn weer open gaan zoals ik begreep met inachtneming van alle regels die dan nog zullen gelden.

  Wilt u als lezer zoveel mogelijk op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten etc, kijk dan op de TSC website. Er mag u niets ontgaan als vaste supporter of, als gewoon iemand die echt geïnteresseerd is in onze club, TSC. Op de bijgeplaatste foto's weer een paar jongens die ook vorig seizoen al een plaatsje in de hoofdmacht hadden maar die zich nu opnieuw weer moeten gaan bewijzen.

   

  HJ.