• Kaneelstokken verkoop TSC J011-1 / Nieuw te bepalen datum
  11 mrt 2020
 • TSC JO11-1 kijkt uit naar het weekend van 6 en 7 juni 2020, dan vindt namelijk het internationale toernooi in Hannover weer plaats, de Raddatz Immobilien-Cup! Tijdens dit toernooi strijden 72 teams met 22 nationaliteiten tegen elkaar. Er worden 14 tot 15 wedstrijden van 16 minuten gespeeld. Een onvergetelijke ervaring voor het team!

  Er komt heel wat kijken om deel te nemen aan zo’n toernooi waar ook grote clubs zoals Benfica, Fenerbahce en Manchester City zich presenteren. De jongens zijn daarom begonnen met het verkopen van de beroemde Oosterhoutse kaneelstokken en hopen dat deze lekkernij een leuke duit oplevert om de kosten te betalen.

  Binnenkort zullen de jongens ook de aanhangers van TSC de mogelijkheid bieden hun te sponsoren door in een nog te bepalen weekend kaneelstokken te verkopen op de club. Voor een luttele 2 euro kun je dan al je slag slaan, maar de jongens hebben ook aanbiedingen zoals 3 stokken voor 5 euro en een volle doos van 40 kaneelstokken voor slechts 50 euro voor de echte liefhebbers!

  Mocht u nu een van de weinigen zijn die deze lokale lekkernij wat minder kan waarderen dan is dat geen probleem want ook voor iedere los gesponsorde euro hebben de jongens een gemeend dankjewel paraat.

  We gaan er vanuit dat we op jullie steun kunnen rekenen!

  Bas, Finn, Iven, Lemuel, Mees, Nick, Niels, Robert, Ruben, Semih en Youri.
  http://raddatz-cup.de/u11-20-2009.php