• TSC verzorgd al jaren (maatschappelijke) stages, waarbij leden van TSC hun stage bij TSC kunnen lopen. Dit jaar is TSC uitgenodigd door de SBB om een erkend leerbedrijf te worden. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. 

    Dit najaar is TSC onderzocht en Hermann-Otto Israël geïnterviewd om te bepalen of TSC als leerbedrijf erkend kan worden. Na goed doorgelicht te zijn en geschikt bevonden te zijn heeft SBB als leerbedrijf erkend als leerbedrijf en mag TSC nu stages voor de volgende opleidingen aanbieden en verzorgen:

    • Sport- en bewegingsleider (niveau 3)

    • Coördinator sportinstructie, training en coaching (niveau 4)

    Op dit moment zij we in de gelukkige omstandigheid dat wij met Nofel Asrihi een superstagiair in huis hebben die de opleiding Coördinator sportinstructie, training en coaching (niveau 4) volgt. Nofel traint en begeleid bij TSC verschillende JO12 teams, waaronder de nieuwbakken hoofdklasse kampioen JO12-1, en op woensdagmiddag traint hij de TSC JO7-teams en de JO9-selectieteams. Direct in het nieuwe jaar zal Nofel zich richten op het geven van voetbalworkshops op scholen om voetbal nog breder aandacht te geven.