• Sponsoring

  Sponsoring TSC

  Leuk dat je interesse toont in voetbalvereniging TSC.

  TSC is een grote en historische vereniging. De vereniging bestaat inmiddels meer dan 110 jaar en met een ledenbestand van meer dan 1.000 leden is TSC een van de grootste vereniging in de regio.

  Voetbalvereniging TSC is voor een groot gedeelte afhankelijk van sponsoren. Dat is de reden waarom wij voor een sponsor een stapje extra doen en het bedrijfsleven een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden aanbieden. Elke sponsor groot of klein wordt met open armen ontvangen.

  Een paar business opportunities uitgelicht.

  Kledingsponsor

  Bij een kledingsponsor sponsort u losse TSC kleding en/of tassen aan een TSC team naar keuze. De exposure van uw bedrijf is op de wedstrijddagen. TSC zorgt ervoor dat de gesponsorde kleding zo lang mogelijk door TSC leden worden gepresenteerd. De minimale periode is twee jaar bij het team naar uw keuze mits de maatvoering en aantallen het toelaat.

  De gesponsorde kleding en tassen zijn en blijven eigendom van TSC en wordt aan de leden in bruikleen gegeven. De reden is dat we zo veel en lang mogelijk leden willen laten profiteren van de sponsorkleding. Het doel is dat TSC het aanzien van de club wil verhogen met professionele uitstraling met mooie gesponsorde kleding.

  Interesse? Graag bespreken we de mogelijkheden. Neem contact op met Hans Kuppens; e-mailadres hkuppie@gmail.com

  Teamsponsor    (sponsor BRONS)

  Een teamsponsor voorziet een TSC team van TSC kleding zoals een kledingsponsor (zie hierboven). Het eerste jaar betaalt u uitsluitend de kosten van de TSC kleding en/of tassen en een sponsorbijdrage van € 50,- (excl.BTW). De sponsorbijdrage van het tweede jaar bedraagt € 250,- (excl BTW). Voor een teamsponsoring stellen wij een overeenkomst op.

  Wat krijgt u als sponsor BRONS:

   

  Communicatie

  • Naamsvermelding als sponsor BRONS op sponsorbord clubhuis en website TSC
  • Reclamedoek (afmeting 200 x 95 cm) op het sportpark

  Hospitality

  • 2 seizoenkaarten
  • 2 personen toegang tot Businesslounge op wedstrijddagen
  • Gratis drankje en hapje in de Businesslounge

  Activiteiten

  • Deelname aan activiteiten georganiseerd door Businessclub TSC, zoals netwerkevenementen, bedrijfsbezoeken, gastsprekers etc. 

  Sponsor ZILVER of GOUD

  Wij bespreken heel graag de mogelijkheden om u als sponsor bij TSC te onderscheiden. Samen bespreken we uw verwachtingen, de verwachtingen van de club en ieders inbreng daarin.

  Interesse in een leuk en goed gesprek? Neem contact op met sponsorcommissie via e-mailadres

  sponsor@vvtsc.nl

  Samenstelling sponsorcommissie
  Arno Snoeren, Peter Mous, Jelte Burgler, Hans Kuppens