• Spelers en stafleden van de selectie verrassen supporters
  13 feb 2021
 • Zaterdagochtend heeft een groot gedeelte van de selectie en staf een rondje Oosterhout gedaan. Niet voor een duurloop maar voor een verrassingsbezoek aan de trouwe supporters.

   

  Al geruime ligt de competitie stil en is een bezoek aan het mooie complex aan de Warandelaan niet mogelijk. Op dit moment probeert de selectie, zover het kan en mag, te trainen en fit te blijven. Maar het liefste wat ze doen is natuurlijk een wedstrijd spelen, met de supporters aan de zijlijn. Om deze groep trouwe fans een hart onder de riem te steken is een groot gedeelte van de selectie en stafleden bijna 100 adressen langs gegaan om een lekker versnapering af te geven (zie foto’s en video, met dank aan onze huisfotograaf Hermann-Otto). Dit werd duidelijk gewaardeerd, de jongens hebben vele kopjes koffie, taart en worstenbroodjes aangeboden gekregen en zijn er leuke gesprekken gevoerd. Conclusie is duidelijk, het voetbal en het samenzijn wordt nodig gemist. Maar zodra het mag, zal iedereen het team en club weer komen steunen.

  Veel dank gaat uit naar de spelers en staf van de selectie voor het rondje Oosterhout en natuurlijk ook veel dank aan de supporters voor jullie onvoorwaardelijke steun. Voor nu nog even volhouden hopelijk zien we elkaar weer snel, langs het veld en in onze mooie kantine. 

  Technische commissie Senioren  

  NOOT: er is getracht om van zoveel mogelijk supporters de adressen te achterhalen, van sommige supporters is dit helaas niet gelukt. Voor diegene staat een wijntje, biertje of koffie klaar bij de eerst volgende wedstrijd van TSC, wanneer publiek weer is toegestaan.