• Sjaak en Kees zappen 1000 euro voor TSC bij elkaar
  14 feb 2021
 • We weten het natuurlijk al heel lang dat Sjaak en Kees heel erg waardevol voor onze club zijn. Eigenlijk is hun inbreng voor de vereniging al lang niet meer in geld uit te drukken. Als er een caravan op het terrein zou staan, zouden ze volgens mij de gehele zomer daar kamperen...

  Sinds maart 2020 zijn ze, naast wat ze al voor "ons" TSC en de HC de Warande deden, ook het gebied rond TSC als ZwerfAfvalPakkers (ZAPpers) aan het zappen. Van de Warandelaan tot aan de Bredaseweg en via de parkeerplaatsen bij en tussen het Paradijs en het zwembad, de parkeerplaats van ATV Scorpio en OTC de Warande en niet te vergeten de Warandepoort terug naar TSC. Minimaal 1x in de veertien dagen gaan zij met zijn twee├źn, onder alle weersomstandigheden samen op stap. Na het zappen, belt Sjaak de gemeente Oosterhout die voor de afvoer van het zwerfafval zorgt en daarmee is de omgeving rond TSC voor even weer verschoond van zwerfafval.

  In 2016 kregen ze al de fameuze woorden "Het heeft Zijne Majesteit behaagd..." te horen voor hun verdiensten en werden zij lid in de orde van Oranje-Nassau en nu worden hun verdiensten door de gemeente Oosterhout weer beloond: 1000 euro voor de TSC, waarvan zij zelf het doel mochten vaststellen. Hun keuze bleef dicht bij hun rol binnen de vereniging en zij kozen voor 1000 euro aan materialen voor de accommodatie, zoals netten voor de doelen, hesjes, vlaggen voor de assistent-scheidsrechters en hoedjes. Door hun verdienste beschikken alle teams tijdens trainingen weer over goede materialen en schieten de ballen niet meer door de gaten van de doelen heen.

  Kees en Sjaak ontvangen van Kitty Marijnissen van de gemeente Oosterhout, en onder toeziend oog van Ruud Martens en Saskia Lodewikus van TSC, een deel van de verdiende materialen.

  Kees en Sjaak, de vereniging was al trots op jullie en de waardering is altijd heel erg groot geweest. Toch weer "DANK JULLIE WEL" namens TSC voor wat jullie doen!

  #TrotsDatWeZulkeVrijwilligersHebben #EenVerenigingKanNietZonderVrijwilligers #HetBlijvenTochToppersDieTwee #Dankbaar #ErZijnNietGenoegHashtagsOmDezeMannenTeEren #DankJullieWel