• Woensdag 25 november begon als een dag als alle anderen. De kinderen gingen naar school, ouders gingen naar hun werk of gingen thuis aan het werk. In de middag werden de kinderen naar TSC gebracht voor hun wekelijkse training. Rond 15.45 uur werden de kinderen ineens ‘opgeschrikt’ door sinterklaasmuziek waarop een paar minuten later de Goedheiligman met drie zeer sportieve Pieten het trainingsveld kwamen oplopen. De pieten gingen lekker een balletje meetrappen en Sinterklaas liep met zijn staf in zijn hand een rondje over het veld langs alle elftallen. Met die sinterklaasmuziek op de achtergrond was het ineens één groot feest!

  Na het rondje van Sinterklaas werd gevraagd of alle kinderen netjes in een rijtje wilden gaan staan. Nou…. dat viel natuurlijk niet mee met al die feestende kinderen. Maar gelukkig kon de Sint met zijn bekende rustige stem de kinderen toch allemaal tot rust brengen.

  Hierna mochten de kinderen één voor één langs Sinterklaas en de Pieten lopen. Hier kregen zij een cadeautje en een glaasje ranja om de dorst te lessen van al dat harde sporten en zingen.

  Als blijk van extra waardering in deze bijzondere tijden zonder wedstrijden kregen de kinderen zelfs nog een extra presentje: een bidon met TSC logo gevuld met wat lekkers.

  Nadat alle kinderen de cadeautjes en bidons hadden ontvangen mochten de cadeau’s worden uitgepakt en kwamen de Hoover ballen tevoorschijn. Hiermee kunnen de kinderen thuis (op een vlakke vloer) met een zwevende bal verder trainen. Mogelijk moet Sinterklaas voor volgend jaar dan wel een paar nieuwe plinten als cadeau gaan geven…. 😉

  Na de nodige fotosessies moesten de Pieten en Sinterklaas helaas weer verder want er zijn nog veel meer kinderen die net zo lief zijn geweest als deze TSC-leden. Met deze spannende gebeurtenis nog steeds in het hoofd zijn toen toch de trainingen zover mogelijk weer verder gegaan.

  ’s Avonds en de volgende dag zijn ook de oudere jeugdleden t/m JO-17 nog verrast met een bidon van TSC met wat lekker snoepgoed. We hopen dat dit extraatje de leden in deze ingewikkelde tijden zal helpen en de betrokkenheid en bevlogenheid bij de leukste club van Oosterhout zal blijven behouden!

  Al dit lekkers en extra’s is naast het TSC-bestuur mede mogelijk gemaakt door Jens Brand Support (bidons) en COOP Markkant (snoepgoed). Wij danken hen allen voor hun bijdrage hieraan.

  Maar bovenal bedanken we alle jongere TSC leden voor hun enthousiaste ontvangst van Sinterklaas en laten we hopen dat Sinterklaas ook volgend jaar op welke manier dan ook TSC weer verblijdt met een bezoekje.

  De activiteitencommissie!