• Voor het seizoen 2020-2021 gaan we de selectieprocedure als volgt aanpakken:

  JO8 t/m JO13

  Uiterlijk dinsdag 26 mei versturen we de uitnodigingen naar de uitgekozen deelnemers. Hier is te vinden wie de verantwoordelijke trainer is en wanneer de trainingen plaatsvinden. Wedstrijden tegen andere verenigingen zijn op last van de KNVB niet toegestaan.

  In de week van 8 juni zullen de eerste twee trainingen plaatsvinden. Eén daarvan is in elk geval op vrijdagavond.

  Uiterlijk drie weken (en zes trainingen) later zijn we klaar, dus op vrijdag 26 juni 2020. Voor JO8 en JO9 is dit twee weken en bekendmaking uiterlijk 18 juni 2020.

  De trainingen staan onder leiding van de trainer(s) die volgend seizoen het betreffende team zullen leiden, behalve bij JO8 en JO9.

  JO14 t/m JO19

  Op dit moment kunnen deze teams enkel met de 1,5-meter beperking trainen. Een zinvolle selectieprocedure is daarom voor deze teams nu niet mogelijk. De verwachting is dat per 1 september dit verandert en dat het begin van de competities in elk geval voor deze teams opgeschoven wordt.

  De huidige planning is daarom dat we begin september een selectieprocedure voor deze teams doen. Mocht de 1,5-meter beperking voor deze leeftijdsgroep eerder verdwijnen, dan proberen we de procedure zoveel mogelijk naar voor te halen.