• Beste voetballiefhebbers ,

  Wij zijn Marc en Patrick, beide hebben wij een zoon die momenteel bij de jongens onder de 14 spelen.

  Daar we allebei van mening zijn dat een club zoals TSC draait op vrijwilligers willen ook wij wat voor de club betekenen , sinds januari / februari hebben wij de werkzaamheden van scheidsrechter coördinator op ons genomen. Dit doen we met een groepje van zeer enthousiaste en gezellige scheidsrechters, van jong tot oud , ieder zijn eigen niveau.

  Daar we echter steeds meer moeite krijgen om alle wedstrijden van scheidsrechters te voorzien zijn we op zoek naar nieuwe scheidsrechters die interesse hebben om ook wedstrijden te fluiten.

  Dit is een leuke afwisselende taak die je op zaterdag of soms ook in de avonden door de weeks kan doen als het ook jou uitkomt.
  Tevens wordt voor het fluiten van een wedstrijd een leuke vergoeding uitgekeerd en krijg je een tenue en toebehoor verstrekt.

  Bij het plannen wordt er natuurlijk rekening gehouden met je niveau en eventueel wanneer je je eigen wedstrijd speelt.

  In september wordt er weer een nieuwe scheidsrechters cursus gegeven door het COVS, de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters. Namens TSC zoeken we hier nog nieuwe scheidsrechters voor.

  Heb je interesse of wil je meer informatie , laat het ons dan even weten , stuur een berichtje naar scheidsrechter.coordinator.vvtsc@gmail.com , loop binnen bij de wedstrijd commissie bij TSC of spreek ons aan bij TSC.

  met sportieve groet , Marc en Patrick.

  Automatische concepten 1