•  

  Door de ogen van

  onderhoudsman Ruud Martens

    

  Ik ben Ruud, 63 jaar en 1,5 jaar actief bezig als vrijwilliger voor  gemiddeld 25 tot 30 uur per week maar eigenlijk ben ik al veel langer betrokken bij de vereniging.

  Mijn vrouw en ik volgden onze zoon Jeroen al vanaf de pupillen, toen Jeroen bij de A selectie kwam, werd er aan mij gevraagd of ik leider wilde worden van toen de A2, later de A1 en dat heb ik met heel veel plezier 8 jaar gedaan.Toen ik als leider gestopt was, had ik al wel voor mezelf uitgemaakt als ik later stop met mijn bedrijf dan ga ik lekker vrijwilligerswerk doen bij mijn club TSC.

  Bijna 2 jaar geleden kon ik mijn bedrijf goed overdragen, meer vrije tijd dus, gelijk daarna meldde ik mij aan voor vrijwilligerswerk. De vraag was of ik bij de groep:  " onderhoud accommodatie" op maandag wilde komen. Op vrijdag is er ook een groep aanwezig en die komen ook vrijwilligers te kort want er moet nogal wat werk voor het weekend verzet worden, dus die dag ben ik er ook.

  Waarom? De gezelligheid en kameraadschap, en niet lullen maar werken en poetsen.

  Minder leuk is als er soms negatief gesproken wordt over hoe het geregeld is, of slecht geregeld, dan denk ik waarom, wij doen ons uiterste best met een "te" kleine groep fanatieke vrijwilligers.

   

  Als het begint te kriebelen en je wil betrokken zijn bij je club kijk dan naar beide hulpvragen, kijk dan naar deze twee hulpvragen.

   Terreinonderhoud   en  Kantine weekend

   

  Uitgangspunt is dat iedereen iets doet voor de vereniging.

     https://www.vvtsc.nl/vrijwilligerswerk-bij-tsc-beleid/  

    

  Bezoek ook www.facebook.com en like de pagina