• Na bijna 15 jaar onafgebroken werkzaam te zijn geweest als Jeugdtrainer, Hoofdtrainer en de laatste vijf jaar als Hoofd Jeugdopleiding, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging.

  Mijn persoonlijke motivatie én de aanstaande wisselingen in de organisatie hebben mij mede te doen besluiten om te stoppen. Juist de functie van Hoofd Jeugdopleiding heeft iemand nodig die er voor de volle 100% voor gaat. Ik merkte dat de motivatie minder werd. Desondanks geen makkelijke, maar voor mij én de club, de beste beslissing. Het nieuws dat ik per direct stop heb ik vorige week bekend gemaakt aan het bestuur van TSC.

  In die 15 jaar heeft de jeugdopleiding mooie ontwikkelingen gemaakt en stappen gezet. De jeugdopleiding en organisatie hieromheen staat als een huis en wij kunnen als TSC trots zijn op onze jeugdtrainers, -spelers en vrijwilligers.

  Via deze deze weg wil ik dan die betrokken trainers, spelers, TC-leden en andere vrijwilligers van de club bedanken voor de mooie tijd.

  Ondanks dat ik een andere weg in sla zal ik altijd een TSC’er blijven!

  Rob Sestig

  Reactie bestuur TSC
  Rob Sestig heeft de TSC-jeugd en technische staf naar een hoger niveau gebracht en verder versterkt en verbeterd. De laatste jaren heeft hij met zijn team ook de andere niet selectie trainers/leiders geholpen met de trainingen naar een hoger niveau te brengen. Wij betreuren het enorm dat Rob Sestig heeft besloten om te stoppen als hoofd-jeugdopleiding van TSC. TSC wenst Rob veel succes in zijn verdere loopbaan.