• Beste leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers, trainers en sponsoren,

  Veel tradities kunnen ook dit jaar helaas niet doorgaan. Normaal gesproken had ik nu deze woorden tot jullie gericht onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de welbekende, drukbezochte nieuwjaarsborrel bij TSC in onze mooie kantine en hadden we samen kunnen proosten. Helaas zal er ook dit jaar wederom geen nieuwjaarsborrel zijn, maar toch wil ik graag even kort terugkijken op het afgelopen jaar. Dit is dan wel iets onpersoonlijker, echter niet minder gemeend.

  2021, wat een jaar! Iedereen in lockdown, geen vuurwerk om het jaar mee te beginnen, scholen dicht, voetbalcompetities stil, heel het land was ontregeld. Eindelijk leek er dan toch wat licht aan het eind van de tunnel te komen bij de start van het nieuwe seizoen. Deze begon erg hoopvol, iedereen kon weer lekker voetballen, ouders, opa`s en oma`s langs de lijn en het geluid van juichende spelers op de velden aan de Warandelaan. Lachende gezichten van kinderen die met hun voetbaltas, aan de hand van hun ouders naar de wedstrijd gaan, soms huilende gezichten van diezelfde kinderen als ze na een verloren wedstrijd weer naar huis gaan. Inzet, strijd en passie, maar vooral plezier maken, daar draait het om! Genieten op het veld met je vrienden/vriendinnen en samen een sportieve prestatie leveren. Het maakt dan niet uit of je jong, oud, selectiespeler of recreant bent, dan telt er maar 1 ding en dat is voetballen!!

  Dit was ook te zien aan de resultaten:

  • De JO 7 en de JO 8 maar liefst 9 elftallen vol speelplezier
  • JO 13 -1 Divisie 2 2e plaats
  • JO 15-1 Hoofdklasse 2e JO 15-2 3e klasse 2e plaats ongeslagen
  • JO 17-2 Hoofklasse 2e JO 17-3 3e klasse 2e plaats
  • TSC G elftal 1e klasse 3e plaats
  • JO 19-1 Divisie 3 3e plaats
  • 35+ 1e klasse 1e plaats
  • TSC 1 2e klasse 2e plaats

  Namens het bestuur van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

  Sportief hadden we alles dus weer mooi op de rit en we hadden gehoopt dat we niet weer de taferelen van 2020 zouden gaan krijgen, maar helaas hebben we niet alles in de hand.

  Afgelopen september was het tijd voor een nieuw bestuur. Veel nieuwe gezichten met nieuwe ideeën, we waren er dan ook helemaal klaar voor. Echter, helaas komt er in november dan toch weer het nieuws dat we alleen nog mogen voetballen zonder publiek. De kinderen moeten weer worden afgezet bij het hek, geen ouders, opa`s en oma’s, vrienden of bekenden om de spelers aan te moedigen. Geen lach om te delen, geen arm om je heen na een verloren partij. Voetbal wordt zo weer een andere beleving. Wij hopen dan ook, samen met jullie, dat dit snel weer voorbij is, zodat we samen weer “het normale leven” op kunnen gaan pakken en er een mooi en sportief 2022 van kunnen gaan maken.

  Hierbij wil ik tevens alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun enorme inzet en financiële steun in het jaar 2021. Wij hopen uiteraard dat we ook in het nieuwe jaar weer op jullie steun mogen rekenen.

  Vooruitkijkend naar 2022 willen wij zeker niet bij de pakken neer gaan zitten. Zoals jullie kunnen zien zijn de prestaties top en wij hopen dan ook dat dit zich in de 2e helft van het seizoen voort zal zetten, dat we samen weer kunnen en mogen voetballen, samen na de wedstrijd gezellig in de kantine een hapje en een drankje kunnen nuttigen en dat ik samen met jullie toch nog een toost uit kan brengen op het nieuwe jaar!

  Het klinkt misschien ironisch, maar met een jaar als 2021 achter de rug durf ik nu al wel de verwachting uit te spreken dat 2022 een beter jaar zal gaan worden. We zijn er zeker nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we op de goede weg zijn. Ik hoop daarom iedereen weer persoonlijk te kunnen treffen in 2022.

  Namens het gehele bestuur wens ik ieder een sportief en gezond 2022!!