• De activiteitencommissie is een onmisbaar deel van een sportvereniging. Naast alle sportieve voetbalprogramma’s is het ontzettend belangrijk om de leden van een voetbalvereniging ook op andere manieren betrokken te houden bij het verenigingsgevoel. En hoe kan dat beter dan door allerlei activiteiten voor jong en oud samen te organiseren. Naast het gezellige samenzijn, netwerken en sportief bezig zijn zit hier natuurlijk vrijwel altijd ook wel een competitief element in; we zijn tenslotte een voetbalvereniging. 😉 

  Na ongeveer 10 jaar hebben Jelte Burgler, Peter Mous en Arno Snoeren vorig jaar aangegeven te willen stoppen met de activiteitencommissie. De afgelopen jaren hebben ze met veel succes en volle overgave vele activiteiten voor jong en oud georganiseerd met als hoogtepunt het internationale jeugdtoernooi. Ook de jongere generatie familie droegen de laatste jaren steeds meer hun steentje bij (Brian, Jarno en Ruben). Wij willen als activiteitencommissie vanaf hier in ieder geval Arno, Peter, Jelte en de al eerder gestopte Edwin van Gils ontzettend bedanken voor al die jaren van organiseren voor TSC en hopen het naar de voldoening van eenieder te gaan voortzetten

  Ondanks dat het gat dat deze drie Musketiers achterlaten onoverbrugbaar is, hebben met veel enthousiasme enkele betrokken TSC leden zich gemeld om samen met de zittende Marcel Broeders en Wouter van Steijn de activiteitencommissie weer aan te vullen. Zij zullen proberen de ingezette lijn voort te zetten, en liefst nog verder uit te breiden. TSC is tenslotte de mooiste, grootste en gezelligste voetbalvereniging van de wijde omtrek.

  De nieuwe activiteitencommissie zal dus naast de eerdergenoemde Marcel Broeders en Wouter van Steijn worden aangevuld met Adrie van Arendonk, John de Heer, Bas van Leeuwen en Remco Luijten. Deze echte TSC’ers zullen met al hun enthousiasme, doorzettingsvermogen en creativiteit weer vele nieuwe activiteiten gaan opzetten zonder de bestaande goed lopende activiteiten (denk aan bv de sinterklaasavond, carnavalsbingo en darttoernooi) over te slaan.

  Helaas maakt de huidige tijd waar we in leven met Corona het allemaal wat lastiger om de ideale activiteiten vorm te geven. Maar deze club mensen is niet voor één gat te vangen en zal er alles aan doen om met alternatieve oplossingen toch ieder lid het gevoel te blijven geven dat hij/zij bij de gezelligste club van Oosterhout speelt en lid is.

  In overleg met het bestuur van TSC zal de huidige activiteitencommissie zich ook op grotere evenementen gaan richten zoals het Feyenoord Soccercamp zoals we die hopelijk in de laatste week van de komende zomervakantie weer bij TSC kunnen verwelkomen.

  Uiteraard staat deze commissie ook altijd open voor nieuwe ideeën. Eventuele sponsors die het mogelijk willen maken dat bepaalde activiteiten makkelijker kunnen worden georganiseerd kunnen zich altijd melden.

  Deze club van echte TSC-mannen zou het zeker erg waarderen als er nog een enthousiaste TSC-vrouw is die met haar creatieve ingevingen de nieuwe commissie nóg meer elan en aanvullingen zou completeren.

  Mocht u nieuwe ideeën hebben, zich willen aanmelden of gewoon een vraag hebben. Aarzel niet om één van de commissieleden aan te spreken/schrijven of mail naar: activiteitentsc@gmail.com.

  Wij willen als activiteitencommissie vanaf hier in ieder geval Arno, Peter en Jelte ontzettend bedanken voor al die jaren van organiseren voor TSC en hopen het naar de voldoening van eenieder te gaan voortzetten. We gaan proberen om er ondanks alle beperkingen toch nog een actief, vreugdevol, plezierig, sportief en gezellig voetbalseizoen van te maken.

  De Activiteitencommissie