• In het komende seizoen zal Niels van Dongen TSC versterken als trainer van de JO15-1. In het artikel hieronder stelt Niels zich voor. Wij wensen hem veel succes bij TSC.

  ---

  Mijn naam is Niels van Dongen, 24 lentes jong, geboren in Teteringen, getogen in Ulvenhout en woonachtig in het centrum van Breda.

  In het dagelijks leven ben ik student aan de Universiteit van Tilburg en werk ik bij van Oers Accountancy & Advies aan de Ginnekenweg.

  Komend jaar zal ik binnen TSC als hoofdtrainer van de JO15 gaan fungeren en ik ben er van overtuigd dat we samen met spelers en staf iets moois neer kunnen gaan zetten! Zelf heb ik tot de senioren bij UVV’40 gevoetbald, waarna ik tijdens en ook erna enthousiast ben geworden voor trainersvak. Sinds 2012 ben ik al actief als trainer, waarna ik 2019 besloot om de UEFA C Youth opleiding van de KNVB te gaan volgen, welke ik inmiddels met goed gevolg heb mogen afronden. Op dit moment ben ik actief als trainer/coach bij de JO15-1 van UVV’40.

  Ik heb de stap naar TSC gemaakt omdat het niveau van de jeugdafdeling mij erg aanspreekt, de gesprekken met de technische commissie als erg prettig werden ervaren en de (trainings)faciliteiten er uitstekend zijn.

  Naast trainer/coach ben ik in het verleden ook actief geweest als scheidsrechter coördinator en heb ik ook heb bijbehorend  diploma mogen behalen. Ik weet zodoende wat het is om binnen een vereniging te participeren en hoop ook binnen TSC mijn steentje bij te kunnen dragen.

  Ik kijk ernaar uit om jullie op het sportpark te mogen ontmoeten (en hopelijk duurt dat niet te lang meer..)!