•  

  Door de ogen van

  Monnie Aertsen  Mijn naam is Monnie, 70 jaar en al  40 jaar betrokken bij mijn voetbalclub TSC en zet mij tot op heden nog verschillende uren per week in als vrijwilliger. Mijn " loopbaan " bij TSC is  van bestuur tot aan het metselen van de tribune. Ik heb vijf jaar in het bestuur gezeten, sponsor home gebouwd, bardienst gedraaid, zeker 15 jaar, nieuwe kantine geco√∂rdineerd en hand en spandiensten verricht op technisch gebied zoals elektra, verwarming en lift. Manusje van alles en met veel plezier.

  Waarom? Op het moment dat je mee wil denken aan verbeteringen en soms commentaar wil geven zul je zelf ook iets moeten doen. In het verleden veel verschillende dingen gedaan en belangrijker is, je helpt de club ermee, dat is ook de reden dat ik nog steeds actief ben.

  Ik zit nu in de commissie voor verfraaiing kantine.

  Het bevordert ook de saamhorigheid en daardoor gezelligheid. (zie foto, haha)

  De vraag of ik iets minder leuk vind aan vrijwilligerswerk, heb ik geen antwoord op. Ik zou niet weten wat want anders zou ik stoppen.

  Ik zou zeggen aan de ouders en leden, doe vooral mee, er is voor iedereen wel wat te doen. En een betere manier om je club te kennen is er niet en het geeft een voldaan gevoel.  Uitgangspunt is dat iedereen iets doet voor de vereniging.

     https://www.vvtsc.nl/vrijwilligerswerk-bij-tsc-beleid/        Bezoek ook www.facebook.com en like de pagina