• Marc Steevens neemt het stokje over van John van den Elshout
  25 apr 2021
 • Na jaren van trouwe dienst heeft John van den Elshout aangegeven, na het huidige seizoen, te stoppen als leider van TSC 1. John heeft de afgelopen jaren met meerdere trainers, stafleden en natuurlijk spelers samengewerkt. Naast een goede klik met de stafleden zijn ook de spelers altijd enorm enthousiast geweest over hulp en inzet van John. Van het verzorgen van complete BBQ’s, het regelen van attenties namens selectie tot aan het ontzorgen van de trainers en spelers op de wedstrijddagen, noem maar op. Via deze weg willen wij John alvast hartelijk danken voor alle jaren inzet. Op een later moment, wanneer de maatregelen het toelaten, wordt er natuurlijk op een gepaste manier aandacht aan gegeven.

  Dit betekent niet dat we John niet meer zien bij TSC, wanneer nodig is hij altijd bereid zijn opvolger te ondersteunen. En die opvolger staat al te trappelen om aan de slag te gaan; Marc Steevens. Marc is als oud-voorzitter natuurlijk geen onbekende binnen de vereniging, maar ook de rol van leider is hem niet vreemd. Al enkele jaren heeft Marc de huidige hoofdtrainer Ad Looymans bijgestaan in de jeugd, veel spelers en stafleden gaan dan weer veel plezier beleven aan de ondersteuning en hulp van Marc. Welkom terug, heel veel succes en plezier in je nieuwe rol.

  Daarnaast willen we melden dat een van meest trouwe vrijwilligers van TSC ook het nieuwe seizoen de staf en selectie blijft ondersteunen; Lisanne de Wit. Naast het verzorgen van de kleding springt Lisanne bij waar nodig. Rondom de wedstrijden van TSC 2 en indien nodig bij TSC 1. Heel mooi nieuws dat de staf ook in het nieuwe seizoen weer gebruik mag maken van de hulp van Lisanne.

  Laat het nieuwe seizoen maar komen!

  Voor TSC’ers, door TSC’ers

  Technische commissie senioren