• Ledenadministratie

  De ledenadministratie werkt een keer per week de verzoeken aan de ledenadministratie af. Dit is normaal gesproken op zondag. Dit geldt ook voor het afhandelen van inschrijvingen na doorzetten door de coördinator, goedkeuringsverzoeken voor overschrijvingen, uitschrijvingen en andere administratieve zaken.

  Het directe emailadres van de ledenadministratie is ledenadministratie@vvtsc.nl

 • Nieuwe inschrijvingen/indelingen

  Nieuwe inschrijvingen worden alleen in behandeling genomen als deze online worden ingevuld (via de website). Het inschrijfformulier vindt u hier op de op website

  Vul het formulier volledig in. Indien het formulier niet volledig is, wordt het formulier niet in behandeling genomen.

  Na aanmelding via de website zal de coördinator contact worden opgenomen en zal worden aangegeven of de inschrijving direct in behandeling kan worden genomen of dat er sprake is van plaatsing op de wachtlijst. 

  De coördinatoren 

  Senioren

  • Wilfred Smits (senioren@vvtsc.nl)

  Jeugd

  TSC G-Toppers / G-team

  • Hans den Exter (G-Voetbal@vvtsc.nl) 
 • Overschrijvingen/uitschrijvingen

  Overschrijvingen

  Voor overschrijvingen dient men in te schrijven bij de nieuwe voetbalvereniging. De nieuwe voetbalvereniging verwerkt de inschrijving in Sportlink en de ledenadministratie van TSC krijgt automatisch een overschrijvingsverzoek. De ledenadministrateur controleert of aan alle financiële verplichtingen is voldaan en als daar aan is voldaan wordt het lid vrijgegeven.

  Het lid dat overgeschreven wil worden dient zich nog wel uit te schrijven bij TSC en kan dit doen middels een emailadres bericht aan de ledenadministratie. 

  Na de verwerking van de uitschrijving zal de ledenadministrateur dit schriftelijk bevestigen naar de uitschrijver.

  Uitschrijvingen

  Voor uitschrijvingen dient men een bericht te sturen aan de ledenadministratie. De ledenadministrateur controleert of aan alle financiële verplichtingen is voldaan en als daar aan is voldaan wordt het lid uitgeschreven.

  Emailadres van de ledenadministratie

  Het emailadres van de ledenadministratie is ledenadministratie@vvtsc.nl.

 • TSC Contributie

  ContributiePer kwartaal (euro)Kledinggeld/
  eenmalig per jaar
  G-team/
  meetrainen
  Toeslag
  selectieteam
  Senioren 58,50 17,50 45,00 5
  Junioren 52,50 17,50 40,50 5
  Pupillen 46,50 17,50 36,00 5
  Dames 30+/heren 35+ 36,00 17,50 NVT NVT
  Rustende leden 28,50 NVT NVT NVT

  De contributie wordt jaarlijks vastgesteld in de TSC Algemene Ledenvergadering.
  De toeslag voor selectieteams is van toepassing op de volgende teams:
  - Senioren selectie heren, JO19-1, JO19-2, JO17-1, JO17-2, JO15-1, JO14-1, JO13-1.

 • Aanpassingen administratie

  Indien persoonsgegevens in de administratie veranderd dienen te worden, stuur dan een bericht aan ledenadministratie@vvtsc.nl

  Hou er rekening mee dat de ledenadministrateur ook maar een vrijwilliger is. Dit betekent dat wijzigingsverzoeken zo spoedig mogelijk, maar niet stel op sprong. Dank u wel voor het geduld!

 • Overschrijfperioden

  Uiterste overschrijfdatum van 15 juni 2020 23:59 uur (A-categorie)
  Speler heeft zowel in categorie A als in categorie B gespeeld / van categorie A naar categorie A / van categorie B naar categorie A / Spelers die spelen om promotie en degradatie

  Reguliere overschrijving naar B-categorie
  Reguliere overschrijvingsperiode voor B-categorie spelers start op 16 april van ieder jaar en sluit geheel op 15 april, 23.59 uur van ieder jaar. Het betreft hier uitsluitend overschrijving: van B-categorie naar B-categorie en van A-categorie naar B-categorie.

  Verzoeken aangevraagd van 16 juni van ieder jaar tot en met 15 april van ieder jaar worden per direct na afmelding van de te verlaten vereniging automatisch verleend. Verzoeken aangevraagd in de periode 16 april tot en met 15 juni van ieder jaar worden verleend per 1 juli van ieder jaar.

  Overschrijven gedurende het gehele jaar
  Spelers van de leeftijdscategorie Onder 6 tot en met Onder 12 kunnen alleen overgeschreven worden met wederzijds goedvinden van de te verlatende vereniging. 

 • Opschorten contributie

  Indien een speler door ziekte/blessure langdurig is uitgeschakeld dan bestaat de mogelijkheid om de contributie tijdelijk op te schorten. Er moet sprake zijn van ziekte of blessure, waarbij terugkeer op de velden voor het volgen training en het spelen van wedstrijden in de komende maanden niet meer te verwachten mogelijk is.

  Uw aanvraag voor opschorting van de contributie dient te worden aangevraagd via secretaris@vvtsc.nl.

 • Spelersfoto aanpassen

  In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto's. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. 

  Meer informatie over spelersfoto's: https://www.voetbal.nl/gebruik-van-de-foto 

 • Het spelregelbewijs voor junioren

  Junioren zijn, door de KNVB, verplicht vanaf hun 17e jaar een spelregelbewijs te behalen.

  Vanuit Sportlink zal ruim voor het begin van de competitie in juli een activeringsmail met inloggegevens via Sportlink naar deze leden worden gestuurd. Deze mail zal naar het mailadres dat in Sportlink bekend is, worden verstuurd.

  Trainers en leiders zullen een overzicht van deze spelers krijgen. In oktober zal vanuit de ledenadministratie een herinnering gestuurd worden aan die spelers die het spelregelbewijs nog niet hebben behaald.

  Spelers mogen zonder spelregelbewijs niet spelen, maar uit coulanceoverwegingen gaat de KNVB niet meteen over tot het opleggen van sancties. Na zeven keer meespelen zonder spelregelbewijs zal door de KNVB aangifte bij de tuchtcommissie worden gedaan. Er bestaat een mogelijkheid dat er dan een zware sanctie volgt. De richtlijn hiervoor is: een forse boete (nu € 200) voor de vereniging en vier wedstrijden uitsluiting voor de speler, waarvan twee voorwaardelijk. Om dit te voorkomen zal de ledenadministratie deze overtredingen monitoren en zal na vijf overtredingen de spelactiviteit bij die speler verwijderd worden en zal hij uitgesloten worden van trainingen. Zodra het spelregelbewijs is behaald, zal dit weer geactiveerd worden.