•  

  Door de ogen van

  gastvrouw Joke Jansen.  Ik ben Joke 65 jaar,35 jaar betrokken bij de vereniging en 10 jaar actief, als gastvrouw in het sponsorhome, bij de thuiswedstrijden van TSC 1. Mijn taak is de gasten te voorzien van een drankje en een hapje. Het fijne is dat het maar eens in de twee weken is en de tijd die het mij kost is 5 uur. Bij calamiteiten ben ik ook  inzetbaar bij diverse activiteiten, achter de bar en ondersteunende werkzaamheden enz.

  In het verleden heb ik, toen de  kinderen klein waren en bij TSC voetbalden, voor de elftallen de shirtjes gewassen en de kleding verzorgd.

  De doorslag om ja te zeggen tegen vrijwilligerswerk bij TSC, kwam ook doordat mijn man al " heel lang " met plezier, tijd en energie stak en nog steekt in zijn taken voor TSC. Steunen van een vereniging is noodzakelijk en hard nodig vandaar de keuze.

  De gezelligheid en de sfeer in het sponsorhome, contact met andere mensen en samenwerken in een team die na verloop van tijd je vrienden worden, is het leukst om gastvrouw te zijn. Op de vraag wat er minder leuk is aan vrijwilligerswerk, kan ik alleen maar zeggen, alles is leuk.

  Praat met  ouders / verzorgers om vrijwilliger te worden, vertel de noodzaak ervan en zeg

  Ondersteun de club, het is gewoon leuk.

  Loop  eens een keertje mee, kijk wat een vrijwilliger zoal doet, geef aan wat je leuk vindt, kijk samen wat je met andere ouders kunt doen voor het team van jouw kind en voor de club.

   

  Uitgangspunt is dat iedereen iets doet voor de vereniging.

     https://www.vvtsc.nl/vrijwilligerswerk-bij-tsc-beleid/   

   

  Bezoek ook www.facebook.com en like de pagina