• Hoewel de competitie momenteel stil ligt voor de jongens van TSC’s JO10-1, zitten zij momenteel allerminst stil.

  De jongens gaan tijdens het Pinksterweekend namelijk mee doen aan het jaarlijkse Raddatz toernooi in Hannover en willen zich van hun beste kant laten zien.

  Waar de 2e competitie helft de jongens conditioneel en voetbaltechnisch klaar moet stomen, zijn ze nu al begonnen om sponsors te vinden.Er komt namelijk heel wat kijken bij zo’n toernooi waar ook de grote clubs zoals Galatasaray, Manchester City, Inter Milan en Paris Saint Germain zich presenteren.

  De jongens zijn zodoende recent begonnen met het verkopen van de beroemde Oosterhoutse kaneelstokken en hopen dat deze lekkernij een leuke duit oplevert om de kosten te betalen.

  Binnenkort zullen de jongens ook de aanhangers van TSC de mogelijkheid bieden hun te sponsoren door in het weekend van 6 en 7 April kaneelstokken te verkopen in de kantine en op het sportpark. 

  Voor een luttele 2 euro kun je dan al je slag slaan, maar de jongens hebben ook aanbiedingen zoals 3 stokken voor 5 euro en een volle doos van 40 kaneelstokken voor slechts 50 euro voor de echte liefhebbers die er niet genoeg van kunnen krijgen.

  Mocht u nu een van de weinigen zijn die deze locale lekkernij wat minder kan waarderen dan is dat geen probleem want ook voor iedere los gesponsorde euro hebben de jongens een gemeend dankjewel paraat.

  We gaan er vanuit dat we op jullie steun kunnen rekenen.

  Bas, Finn, Mees, Melle, Nick, Niels, Robert, Semih, Wout, Youri,


  https://internationaal-voetbal-toernooi.webnode.be/