• Na vele jaren te hebben gespeeld bij vv Almkerk maakt Jelle Strijtveen de overstap naar TSC. In TSC ziet Jelle een nieuwe uitdaging en hij zal vanaf seizoen 2021/22 de clubkleuren gaan verdedigen.   

    Voor vele supporters is de naam Strijtveen niet onbekend. In de jaren tachtig was zijn vader Wilbert speler van TSC 1. Jelle: ‘’TSC vond ik altijd al een speciale club. Een schitterend complex en goede jeugdopleiding. Na vele jaren Almkerk vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na gesprekken te hebben gevoerd met de technische staf was er direct een goed gevoel. Ik heb er veel zin in en het is natuurlijk heel leuk om bij de club te gaan spelen waar mijn vader ook nog actief is geweest’’.

    De eerste stap was gezet met in kaart brengen van de huidige selectie. Zoals eerder hierover bericht werd duidelijk dat vrijwel de gehele selectie ook volgend seizoen bij TSC blijft. Jelle gaat met zijn ervaring een mooie bijdrage leveren aan de selectie van TSC. Wij wensen Jelle heel veel succes en plezier bij onze club.

    Technische commissie senioren