• De afgelopen 14 jaar ben ik binnen de club betrokken geweest als vrijwilliger, begeleider, technisch jeugdcoördinator en de laatste jaren als trainer binnen de zondagselectie van TSC. Wel heb ik besloten om na dit seizoen te gaan stoppen als trainer. Mijn drive is altijd geweest om spelers bij TSC Zondag 2 te ontwikkelen en hopelijk de stap te laten maken naar het eerste.  

  Mijn persoonlijke motivatie en het stoppen van in mijn ogen veel goede mensen binnen de club, heeft mij te doen besluiten om te stoppen als trainer bij TSC 2.

  Ik wil iedereen binnen de club bedanken waarmee ik de afgelopen jaar heb mogen samenwerken. 

  Met sportieve groet,

  Jelle Rompa


  Reactie Bestuur TSC. 

  Wij bedanken Jelle voor zijn jarenlange inzet als o.a. technisch jeugdcoördinator en de laatste jaren als hoofdtrainer van TSC Zondag 2. In al die jaren zijn er mooie successen behaald en veel belangrijker nog, veel spelers hebben vanuit het tweede de stap naar het eerste kunnen maken. 

  Zijn betrokkenheid bij de club was van enorme waarde en zijn daarvoor enorm dankbaar. Wij wensen Jelle veel succes tijdens de 2e seizoenshelft, want hem past een mooie afsluiting voor zijn periode bij TSC.