• Afgelopen vrijdag  24 juni 2022 , is op 67 jarige leeftijd een groot vv TSC club icoon overleden .  Hij die  zijn hele leven lang de ene na de andere tegenstander wist te verslaan moest nu het hoofd buigen  voor een oneerlijke tegenstander . Die lieve  echtgenoot , fijne en  zorgzame vader maar vooral trotse opa heeft er in al die 5 jaren alles gedaan om het tij te keren.  Arno heeft samen met zijn gezin en naaste familie gestreden, maar deze strijd mocht niet gewonnen worden . Wat hadden  we hen allen nog vele mooie jaren gegund  . Zij als familie hadden dat ook verdiend.

  Arno genoot het meest als hij het anderen naar hun zin kon maken. In 2018 werd hij nog gehuldigd  en in het zonnetje gezet  als de Oosterhoutse vrijwilliger van het jaar . Een groot doelman onder de lat bij vele clubs die ontelbare reddingen heeft verricht  bij TSC .Na  zijn actieve voetbalcarrière was hij de grote man achter bijna alle activiteiten naast het voetbal bij vv TSC .  Hij heeft zowat alle functies bekleed , van bestuurslid ,  tot leider  en lid van allerlei commissies . Tot het laatst toe wilde hij bij zijn club zijn en zat hij nog vaak aan de zijlijn.

  Ontzettend veel verdriet is hem en zijn gezin overkomen toen 14 jaar geleden hun eerste kleindochter  Kyra  werd geboren . Binnen enkele dagen moesten ze afscheid nemen van haar.  Arno en zijn naasten hebben het daar ontzettend moeilijk mee gehad.  Een troost is dat Arno nu bij  Kyra mag zijn zoals hij ook altijd een foto van haar op zijn bureau had staan, zijn grote trots.

  Arno  Donkers  , wat gaan we hem missen . Vooral zijn familie maar zeker ook binnen zijn club , vv     TSC  want  mensen zoals hij  zijn  onmisbaar binnen zo’n grote voetbalvereniging .  Namens vv TSC en allen die de club een warm hart  toedragen wensen we Elly , de kinderen en kleinkinderen  en naaste familie heel veel kracht toe voor nu en de tijd die komen gaat.        

                      Arno Donkers een man die we nooit meer gaan vergeten !!                                                                                                                                                                                                                                    

   

  Wij wensen de familie, vrienden en alle overige betrokkenen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

  Im memoriam: Arno Donkers