• Beste leden, ouders/verzorgers,

  Wij zijn op dit moment in gesprek met de gemeente over het hervatten van de trainingen. Om de trainingen bij TSC te kunnen faciliteren, hebben wij de hulp van de ouders van onze jeugdleden nodig. Om de accommodatie weer te openen, hebben wij vrijwilligers nodig die toezien op naleving van de door regering opgelegde- en de gemeente en het TSC bestuur overeengekomen regels. Indien wij hiervoor niet voldoende vrijwilligers kunnen vinden, zullen we het mooie TSC complex niet kunnen heropenen en zullen er bij TSC geen trainingen gegeven kunnen worden.

  Wij zoeken hulp voor de volgende taken: toegangscontrole (alleen spelers en trainers die trainen, mogen het complex betreden) en daarnaast toezicht houden op de naleving gestelde maatregelen (plus eventueel handhaven) tijdens de training en het wisselen van de groepen. De belangrijkste maatregel is dat de spelers en trainers van de JO13 tot en met de JO19-teams voor, tijdens en na de trainingen 1,5 meter afstand van elkaar houden.

  Als u zich als vrijwilliger wilt aanmelden kan dat via deze link: https://www.vvtsc.nl/meedenken-met-tsc/

  Mocht u mee willen denken over het hervatten van de trainingen of wanneer u idee├źn heeft over het hervatten van de trainingen dan horen wij dit natuurlijk ook graag van u. Neem hiervoor contact met ons op via het emailadres meedenken@vvtsc.nl

  Dank u wel.

  Bestuur vv TSC