• Grote Clubactie van start

  Op zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie van start gegaan. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  Verantwoord loten verkopen:
  Jeugdleden (JO7 tot en met JO11) zullen via het verkoopboekje of lijsten op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie het instructiefimpje: https://www.clubactie.nl/instructie/

  Voor de oudere jeugd is via de teamleiders een link gedeeld waarmee ook zij heel gemakkelijk loten kunnen verkopen. Selecteer je club en je naam en de lootjes kunnen heel simpel worden verkocht!

  https://lot.clubactie.nl/lot/

  Extra inkomsten zijn hard nodig
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen zoveel mogelijk geld binnen te halen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  Prijzen!
  Ook zijn er voor de verkopers weer leuke prijzen te winnen. Bij de pupillen verloten we een teamprijs (frietjes/snack/ranja voor het best verkopende team) en krijgt de beste verkoper ook een presentje.

  Bij de oudere jeugd is er een teamprijs te winnen van 25 consumptiebonnen vrij te besteden in de kantine en ook daar een presentje voor de beste individuele verkoper.

  Vragen?
  Heb je vragen over de Grote Clubactie? Neem dan contact op met jeugd coördinator Kitty Marijnissen via email: acjo7-10@vvtsc.nl