• Na de promotie van TSC 1 (2e Klasse) en TSC 2 (1e Klasse-reserve) heeft het hoogste jeugdteam van TSC voor een geweldige kers op de taart gezorgd. TSC JO19-1 is gepromoveerd naar de 3e Divisie landelijk.

  Mooie successen, met mooie festiviteiten tot gevolg. Maar het grootste succes wordt zichtbaar als je kijkt naar de bezetting van deze teams. Het succes is met name gerealiseerd door spelers die de jeugdopleiding van TSC hebben doorlopen en uiteindelijk de stap naar de seniorenselectie hebben gemaakt.

  Een groot compliment aan alle opleiders van TSC en aan de huidige technische staf , maar bovenal aan de spelers zelf. Spelers met een blauw wit hart, die willen strijden voor een plek in de seniorenselectie. Met als resultaat een prachtig seizoen met promoties tot gevolg. Voor veel supporters is het extra mooi om ‘eigen jongens’ terug te zien in de seniorenselectie. Jongens die men al die jaren op de velden ziet opgroeien, letterlijk en figuurlijk.

  Hierdoor is de saamhorigheid binnen de vereniging erg groot. Dit is wekelijks zichtbaar aan de grote toeschouwers aantallen. Naast de ‘’oude harde kern’’ is er ook steeds meer jeugd aanwezig. Teams die elkaars wedstrijden bezoeken. De jeugd en senioren zijn als één, waar ze tijdens wedstrijden voor een fantastische sfeer zorgen, inclusief trommels en gezang.

  Als klap op de vuurpijl ook de promotie van TSC JO19-1. Het team met aanstormend talent, wat met name bleek tijdens de 2e helft van de competitie. Trainers Ad Looymans en Michel Roovers hebben het team, aangevuld met talenten uit TSC JO17-1, laten pieken in de nacompetitie. Talent gecombineerd met de absolute wil om te winnen heeft voor een promotie naar de Landelijke 3e Divisie gezorgd. Een niveau enkel weggelegd voor de topamateurclubs van Nederland en zelfs een paar BVO’s teams. Dit betekent mooie tegenstanders, maar deze competitie zorgt ook voor een extra mooie ontwikkeling van spelers, dit om de stap naar de seniorenselectie zo goed mogelijk te maken.

  Evenals de voorgaande jaren zal de aanwas vanuit TSC JO19 naar de seniorenselectie groot zijn. De (nieuwe) technische staf heeft een mooie uitdaging om al deze talenten verder te brengen in hun ontwikkeling. Daarnaast keren enkele eerder vertrokken talenten uit eigen opleiding terug van een hoger amateurniveau of BVO, het TSC hart blijkt groot zijn en ze keren graag terug bij hun oude liefde. Op naar een mooi seizoen.

  In zijn totaliteit een ontwikkeling waar alle TSC’ers enorm trots op mogen zijn. Want dit alles wordt mogelijk gemaakt door heel veel betrokken leden, kortom; Door TSC’ers voor TSC’ers.