• Update 23/1: Vanmiddag was de leuke en gezellige kick-off voor de woensdagmiddaggroep en zijn de eerste COOP voetbalplaatjes verzamelboeken uitgedeeld. Theun Goossens uit de JO9-5 en Jeroen Martens van de selectie waren de gelukkigen die als eersten het COOP verzamelboek uit handen van filiaalmanager John Mertens kregen. De COOP zorgden voor een goed ontvangst van onze woensdagmiddaggroep en zorgden voor ranja, snoep en chocolade versnaperingen.

  Het was de bedoeling om de boeken vanavond en morgen uit te delen bij TSC, maar doordat de trainingen niet door kunnen gaan is dat jammer genoeg niet mogelijk. In overleg met COOP is nu besloten dat iedereen zijn gratis boek in de winkel opgehaald kan worden. De COOP is terug te vinden aan de Markant in Oosterhout.

   

   

  Update 22/1: De kick-off is verplaatst naar de COOP (Markkant 10, 4906 KD Oosterhout). Het tijdstip is hetzelfde gebleven. Spelers van de JO11/10/9/8/7 kunnen bij de kick-off hun voetbalplaatjes verzamelboek op komen halen.

  Origineel bericht: Een maand geleden zijn vele van onze leden van onze vereniging op de foto gegaan voor het COOP voetbalplaatjes verzamelboek en nu kunnen we gaan beginnen met verzamelen. De boeken en plaatjes zijn ontworpen, bewerkt, gedrukt en naar Oosterhout getransporteerd, waar ze nu staan te wachten tot ze meegegeven worden aan de TSC'ers om hun voetbalplaatjes verzamelboeken te gaan vullen.

  Vanaf maandag 21 januari zijn de plaatjes al verkrijgbaar bij COOP Oosterhout en op woensdag om 23 januari a.s. om 16:00 uur zal de kick-off van deze actie bij TSC plaatsvinden. Het eerste boek zal door COOP feestelijk worden overhandigd aan een TSC'er en de aanwezige spelers kunnen dan hun voetbalplaatjes verzamelboek al direct meekrijgen om de verzamelde plaatjes in te kunnen gaan plakken. De overige teams krijgen de boeken via hun afdelingscoördinator op de trainingsavonden (woensdag of donderdag).

  Naast het verzamelplezier heeft COOP aangegeven dat het wat extra zal gaan doen voor de gelukkige TSC-er die het gouden balplaatje, waarvan er maar één is afgedrukt, vindt. Daarnaast zal er iets extra's gedaan worden voor diegene die als eerste zijn volle boek bij COOP laat zien. Meer over deze extra's volgt later.

  COOP heeft wekelijks aanbiedingen in hun assortiment waar extra plaatjes mee te verdienen zijn. Deze zijn terug te vinden in de COOP folder en te zien in de COOP in Oosterhout.