• Aanstelling coördinator Vrijwilligerszaken
  27 mei 2018
 • Vanaf het nieuwe seizoen introduceren we binnen TSC een nieuwe functie, namelijk die van Coördinator Vrijwilligerszaken. Een rol met als doel om de vraag naar en het aanbod van vrijwilligers actief op elkaar af te stemmen. Zonder vrijwilligers namelijk geen vereniging. Het betreft een nieuwe functie die we als pilot gaan inzetten.

  In de afgelopen periode hebben we deze vacant gesteld. Met de aanstelling van Berry Verhoof denken wij een geschikte kandidaat te hebben gevonden.

  Wij wensen Berry veel succes en plezier bij het vervullen van deze nieuwe functie binnen TSC!

  Bestuur v.v. TSC

  ---

  Berry Verhoof stelt zich hieronder verder aan u voor …

  Beste leden van TSC. Mijn naam is Berry Verhoof, getrouwd met Ria en hebben samen een dochter Sabine en een zoon Lex en drie kleinkinderen, Bente, Maren en Mila.

  Tot aan mijn pensioen heb ik gewerkt in de detailhandel bij Albert Heijn en Nettorama. Daar heb ik verschillende managementfuncties vervuld, zoals die van rayonmanager en de laatste drie jaar als distributiemanager.  

  Na mijn pensioen heb ik mij gericht op het vrijwilligerswerk en was tot voorkort lid van het begeleidingsteam van OosterhoutVoorElkaar; het platform voor hulpvraag en aanbod van werkgevers en werkzoekenden, voor zowel professionals als vrijwilligers. Kortom, vooral bezig om mensen bij elkaar te brengen.  

  Daar zag ik ook de vacature van Coördinator Vrijwilligerszaken bij TSC langskomen. Ik vind het een leuke functie, een mooie nieuwe uitdaging. Een functie die ook in het verlengde ligt van mijn eerdere werk bij OosterhoutVoorElkaar, maar dan binnen een sportvereniging.

  Ik heb er veel zin in en hoop op een fijne samenwerking!