• Op 8 Juni aanstaande gaan wij met deze enorm toffe groep (Didier, Jelrik, Sven, Jarco, Tristen, Bart, Jaimy, Timo en Boy) de 16km Mud Masters run doen om geld in te zamelen voor Stichting Long Covid.

    Long Covid treft duizenden Nederlanders, waaronder Monique (moeder van Boy en Jaimy) & Els (moeder van Bart). Met bijna 600.000 Nederlanders die lijden aan Long Covid, waarvan er 170.000 niet meer kunnen werken, willen wij niet alleen Monique & Els een hart onder de riem steken, maar ook alle andere mensen in Nederland die met deze enorm uitdagende aandoening leven.

    Stichting Long Covid is opgericht met als doel het financieren en stimuleren van biomedisch onderzoek naar oorzaak en behandeling van Long Covid. Wij hebben gekozen om het geld te doneren aan deze stichting, omdat dit vanaf het begin direct goed aanvoelde. Na meerdere stukken te lezen, te bespreken en ervaringen te horen van anderen, wisten we meteen dat we het hiervoor wilden doen.

    Wil jij samen met ons het verschil maken en hoop bieden voor iedereen die hiermee moet leren leven? Doneer dan nu via de onderstaande link of scan de QR-code! Alle kleine beetjes tellen.

    https://www.steunstichtinglongcovid.nl/nl-NL/project/16km-mudmasters-voor-stichting-long-covid?tab=overview